söndag 8 maj 2011

Vit färg....

Tänk vad lite f'ärg kan göra! Hade tänkt mig nåt grått men tjejen på Happy Homes föreslog antikvitt för att det skulle passa så bra till vår nya tapet. Så nu är golvet i nya köksdelen målat ett varv med antikvit färg. Vi får väl se hur det känns med ungar o hundtassar framöver...

Känner mig vansinnigt effektiv, undrar om det är uppladdning inför svärmors visit. Då är det som sagt jobb med huset som gäller. Köpte även färg till flickornas rum, det blir rosa golv :)
Hinner kanske inte måla det under veckan som kommer men det är väl lika att ha färgpytsarna hemma i fall att!

Hundarna har varit standardkvällsrundan med husse runt berget och så har de fått inviga rastgården i helgen. Lillsvartan har gått upp och gjort Dengan sällskap, Susa ligger i kökssoffan bredvid mig och sussar. De verkar med andra ord rätt nöjda med livet. Ska försöka hinna med lite uppletande ala Inki imorgon. Har ju egentligen aldrig tränat in uppletande på någon hund tidigare och det är attans så roligt. Lika bra att börja i tid!! T ligger en kort plats vid varje måltid, allt för att förhindra att hon stjäl från Susa samtidigt som det blir en lite träning varje dag. Har börjat gömma mig runt hörnet och kör även störning i form av barn och godis. Funkar utmärkt, hon vet vad hon ska göra och är lugn men uppmärksam. Testade även ute när Mila var på besök. Blev lite väl mycket störning men på hela taget skötte hon sig bra. Gissar att enda nackdelen är att det blir för kort men om vi tar det lite pö om pä så kommer vi nog längre!

Natti

1 kommentar:

Malin sa...

Kul ni bloggar igen!