torsdag 13 maj 2010

Träning med kursgruppen

Det ligger en trött kelpieflicka i hallen och sover :-)

Vi har tränat sök med kursgänget idag. Vi träffades vid körplanerutan strax före lunch och tränade i vackert väder med bra vind. Det har varit hela 21 grader varmt idag, superhärligt!!

Terra fick göra bågövningen igen. Vi bågade ut med samma figge till samma plats som sist för första skicket. Det gick jättebra, hon fick fin vind och sprang som en liten kanonkula. Som vanligt låter sig Terra inte stoppas av stenar utan springer helt sonika över dem. Hon kom fram till figgen ovanifrån :-) Hon kampar fint och äter gärna gotta hos figgen. Nästa övning funderade vi på att göra utan båge, hon hade vittring (tror jag) men var för intresserad av träningskompisen Gimli som rastades en bit bort från rutan. Alltså gjorde vi en båge även på den andra sidan av rutan. Det gick mycket bra och hon kampade fint med Veronika som figgade.

Vi avslutade träningen med markeringsövningar. Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar för fröken svart att lära sig vad en markering är :-). Idag kutade hon fram till Anna, attackerade henne med pussar och var totalt crazy! Hon tog rullen (en slangbit) och kubbade tillbaka till mig i 190 knyck varefter hon fick springa tillbaka till Anna för kamp och karra. Lilla bekymret som jag kan se just nu är att hon självbelönar sig med att pussa figgen redan på första vändan och kan få svårt att lämna figgen. Men trots allt så känns det som i-landsproblem!! Jag menar: jag har en liten kelpieråtta som är jätteglad i folk, tycker att det är skojigt att hitta dem och dessutom gillar att göra grejer med sin matte. Hon är störtskön!!

Inga kommentarer: