söndag 22 februari 2009

Valpisar

Idag har vi än en gång invaderat Grejaskogens kennel och pussat på kelpiebebisar. De är verkligen gudomliga! Agnes blev favoriten hos samtliga valpar, tänk vilken rolig leksak: bitvänlig, i lagom höjd och dessutom rör den skojigt på sig :-). Agnes skaffade sig också raskt en favvisvalp. Lilla fröken gul och loppan kom väldigt bra överens....ska bli spännande att se vilken av dem som flyttar hit. Kan ju förstås hända en del i valplådan på de veckor som är kvar men det verkar stå mellan fröken gul, grå och lila. Agnes ansåg att vi nog kunde ta hem dem alla :-)

Träffade tre andra valpköpare och dessutom en tik ur A-kullen, himla roligt! Ser fram emot roliga kennelläger framöver! Aika som var på besök med sin matte verkade urmysig=lovande för framtiden!!

Från och med imorgon finns det en liten tik på Grejaskogen som heter Sheila. Agnes håller stenhårt på "Madedalgigia", tror att jag fick ihop rätt bokstäver :-)

1 kommentar:

C sa...

Ååå, blir oxå sugen på en vovve igen. Fast med tanke på hur vädret har varit de senaste dagarna är jag rätt tacksam över att slippa rastandet =) Ska bli kul o se din lilla puppy- jag röstar oxå för Agnes val av namn, haha =)